25-12-2023 | 10:41

ACTRONICS ook in 2024 naamgever van de Rallye Sulingen

Voor het derde opeenvolgende jaar zal ACTRONICS, de Europese marktleider in de revisie van auto-elektronica, optreden als naamgever en hoofdsponsor van de 35e Rallye Sulingen 2024. Het partnerschap is een bewijs van de voortdurende betrokkenheid van ACTRONICS bij dit grote, prestigieuze autosportevenement in de Duitse regio Nedersaksen, dat op 3 en 4 mei 2024 plaatsvindt.

Tijdens een gezamenlijke bijeenkomst tussen ACTRONICS en het organisatiecomité van de Rallye Sulingen werd de bevestiging uitgesproken en ondertekend. Ook in 2024 streeft de ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen ernaar een van de meest prominente evenementen op de Duitse rallykalender te zijn.

 

"We zijn verheugd om voor het derde jaar op rij de Rallye Sulingen te ondersteunen als naamgever en hoofdsponsor," aldus commercieel directeur Niek Bragt. "Deze samenwerking benadrukt onze betrokkenheid en steun voor evenementen die de passie voor deze sport aanwakkeren. Met de internationale aandacht die het evenement genereert, is dit het ultieme platform om de bekendheid van ons merk te vergroten. De interesse in rallysport zit diepgeworteld in ons vakgebied en bij onze klanten."

De Rallye Sulingen, één van de meest prestigieuze evenementen van het Duits Rallykampioenschap (DRM), belooft opnieuw een groots spektakel te worden. Naast de snelste coureurs uit Duitsland worden opnieuw tal van prominente niet-Duitse teams verwacht in Sulingen. Zo is de organisatie zeer trots te melden dat de rally in 2024 opnieuw onderdeel is van het Open Nederlands Rally Kampioenschap (ONRK) en tegelijkertijd de eerste manche van de innovatieve, volledig elektrische Opel e-Rally Cup.

 

Het evenement zal een scala aan uitdagende klassementsproeven bieden waarbij de deelnemende teams tot het uiterste worden gedreven. De klassementsproeven in het stratenlabyrinth van de Eickhofer Heide (beter bekend als het IVG-terrein) zullen natuurlijk niet ontbreken.

 

"ACTRONICS is voor ons evenement meer dan alleen een sponsor; de behulpzame en voortdurende ondersteuning, toewijding van de verantwoordelijken en de professionele en vriendschappelijke samenwerking waren de afgelopen jaren een wezenlijke bijdrage aan het succes van de rally," zei rallyleider Michael Thiesing. "We kijken er opnieuw naar uit om samen een geweldige rally-ervaring te creëren, zowel voor de deelnemers als voor de fans."

 

Meer details over de 35e editie van de ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen zullen voorafgaand aan de rally beschikbaar zijn op de officiële website van het evenement [www.rallye-sulingen.de] en ook bij ACTRONICS [www.actronics-gmbh.de]. Voor updates, nieuwtjes en exclusieve content achter de schermen, volg je de rally via de volgende social media kanalen: [Facebook/Instagram].

  • ONRK; Rallye Sulingen; ACTRONICS;